Hallo, Ik ben Arjan van de Logt

Als je me vraagt “Wat fotografeer je?” Dan antwoord ik waarschijnlijk “Alles wat vliegt”. Daarmee bedoel ik dat ik, als hobbyfotograaf, alles fotografeer wat mijn interesse wekt. Maar uit ervaring weet ik dat ik vooral bewegende objecten fotografeer, zoals vliegtuigen en vogels.

Vanwege mijn interesse in luchtvaart begon ik met fotograferen bij vliegshows. Om te beginnen met een eenvoudige camera, totdat ik een spiegelreflex camera leende van een vriend. Ik kocht mijn eigen SLR en ging daardoor steeds meer fotograferen. Nadat een collega me vroeg om eens met hem op pad te gaan, verdiepte ik me echt in fotografie.

Tegenwoordig fotografeer ik wanneer ik daar maar de tijd voor heb. Mijn favoriete onderwerpen zijn luchtvaart, dieren, macro en high speed fotografie. Ik maak ook wel landschapsfoto’s. Natuurlijk doe ik dat vaak vliegend…. met mijn drone.

Als je meer wilt weten, dan kun je inzoomen op Arjan

Close Menu