Ben je op zoek naar een prachtig landschap of een foto van natuur of dieren? Of gaat je voorkeur uit naar een fantastische actie foto van een vliegtuig? Kijk dan in mijn Werk aan de Muur webshop!
Wereldwijde verzending en gratis verzending in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Op deze pagina’s kun je naar je favoriete foto zoeken in mijn shop bij Werk aan de Muur. Je kunt ook de Franse of Duitse versie van de shop bezoeken. De shop is nu ook beschikbaar in Oostenrijk en Zwitserland.

Als je een digitale versie van mijn foto’s zoekt, kijk dan op de pagina Stockfoto’s. Daar vindt je welke bureau’s mijn foto’s verkopen. Als je de foto die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met me op.

Foto’s met passie

Mijn fotografie is gebaseerd op twee steunpilaren: snelheid en rust. Ik leg snelheid vast door het te “bevriezen” of te benadrukken. Maar ik leg ook graag de rust van een prachtig landschap of de natuur vast. De foto wordt nauwkeurig uitgewerkt om een natuurgetrouwe en prettige sfeer uit te stralen. Je kunt dus stoere foto’s en sfeerbeelden in mijn webshop vinden.

Materialen voor elk interieur

Je kunt uit meerdere materialen van hoge kwaliteit kiezen. Van een eenvoudige afdruk, eventueel ingelijst, en canvas tot moderne materialen zoals acrylglas, dibond, HD metal, hout and Xpozer. Wat maar het beste bij je interieur past. Wil je de hele muur bedekken met een foto? Fotobehang is ook mogelijk. De prijzen op de site zijn voor Canvas, door op de foto te klikken kun je de prijzen vinden voor andere materialen en formaten.

Vertrouwd bestellen

Kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk bij de afhandeling van je bestelling. Je bestelling wordt afgehandeld door Werk aan de Muur. Zij hebben ruime ervaring in het verwerken van afdrukken op de aangeboden materialen. Daarnaast heb je de zekerheid van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Je kunt betalen via bankoverschrijving, iDEAL, Klarna, Credit Card, Apple Pay.

Thema’s

De foto’s in mijn webshop zijn verdeeld over de volgende thema’s:

Materials

Canvas

Werk aan de Muur materiaal sample - canvas
Print op canvas

Een foto op canvas staat op elke muur, maar komt tot zijn recht in een klassieke inrichting. Buitencanvas is ook beschikbaar.

Canvas met baklijst

Werk aan de Muur materiaal sample - canvas op witte lijst
Canvas in een moderne witte lijst

Om je canvas meer uitstraling te geven kun je hem inlijsten.

Acrylglas

Materiaal sample - acrylglas
Acrylglas

Als je van chique houdt en een sfeer van luze wilt creëren, ga dan voor Acrylgls. Dit geeft afdrukken een prachtige dieptewerking en kwaliteit.

Aluminium dibond

Materiaal sample - aluminium dibond
Aluminium dibond

Een foto op Aluminium dibond. Het zwevende effect en hoge kwaliteit van de afdruk maakt een gallery van je huis of kantoor.

Zorg dat de foto ongeveer 2/3 van de breedte van de bank is waar je hem boven hangt. Dan voorkom je dat hij overheerst of juist in en niet valt.

HD Metal

Materiaal sample - HD metal
HD Metal

HD Metal is stoer, stevig en strak.Je kunt kiezen uit glanzende of matte afwerking. HD Metal is een eyecatcher in ee modern interieur.

Hout

Materiaal sample - Multiplex
Multiplex hout

Breng een stukje natuur in je huis met hout. De houtstructuur is zichtbaar in de afdruk. Het geïntegreerde ophangsysteem zorgt er voor dat je foto vlak aan de muur hangt.

Xpozer

Materiaal sample - Xpozer
Xpozer

Afdrukken op een dun polyester folie. Het resultaat is een matte afdruk van hoge kwaliteit.

Acoustisch Doek

Materiaal sample - Acoustisch doek
Acoustisch doek

Wil je een grote foto, of wil je de akoestiek van je huis of kantoor verbeteren? Ga dan voor een akoestisch doek. Je kunt het doek in de lijst ook eenvoudig verwisselen.

Zorg voor lucht. Een foto oogt het mooiste als het vrij aan de muur hangt en er rondom een ruimte van ongeveer 30 centimeter is

Ingelijste Fotoprints

Werk aan de Muur material sample - ingelijste fotoprint
Ingelijste Fotoprint

Afdrukken van hoge kwaliteit in vele formaten. Een witte rand of inlijsten is ook mogelijk.

Behang

Werk aan de Muur material sample - fotobehang
Fotobehang

Met fotobehang kun je wegdromen in je favoriete sfeer…

Close Menu