Foto’s met passie

Mijn fotografie is gebaseerd op twee steunpilaren: snelheid en rust. Ik leg snelheid vast door het te “bevriezen” of te benadrukken. Maar ik leg ook graag de rust van een prachtig landschap of de natuur vast. De foto wordt nauwkeurig uitgewerkt om een natuurgetrouwe en prettige sfeer uit te stralen. Je kunt dus stoere foto’s en sfeerbeelden in mijn webshop vinden.

Materialen voor elk interieur

Je kunt uit meerdere materialen van hoge kwaliteit kiezen. Van een eenvoudige afdruk, eventueel ingelijst, en canvas tot moderne materialen zoals acrylglas, dibond, HD metal, hout and Xpozer. Wat maar het beste bij je interieur past. Wil je de hele muur bedekken met een foto? Fotobehang is ook mogelijk. De prijzen op de site zijn voor Canvas, door op de foto te klikken kun je de prijzen vinden voor andere materialen en formaten.

Vertrouwd bestellen

Kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk bij de afhandeling van je bestelling. Je bestelling wordt afgehandeld door Werk aan de Muur. Zij hebben ruime ervaring in het verwerken van afdrukken op de aangeboden materialen. Daarnaast heb je de zekerheid van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Je kunt betalen via bankoverschrijving, iDEAL, Klarna, Credit Card, Apple Pay.

Thema’s

De foto’s in mijn webshop zijn verdeeld over de volgende thema’s:

Close Menu